Nagodba 0 0.00

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Flameer Berba Drvene Mini Ruku Bellowsa Ručnim Kamin Blower Tradicionalne Peć Vatru Upaljač Fan za Dom uradi sam Kamina Dodatak - A

Flameer Berba Drvene Mini Ruku Bellowsa Ručnim Kamin Blower Tradicionalne Peć Vatru Upaljač Fan za Dom

KM 29.10
 

Proizvod je dostupan
Dostupnost

Compact & Čvrsto : Prelepo drvo boja završi, cink-baci crijeva, izrađen od slojni odbora i crna umjetna kože vidi sa nitne.Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.Tako da bi smo dostaviti najkvalitetnije proizvoda i usluga da upoznam tvoje zadovoljstvo.Savršeno ručnim veličine za ROŠTILJ roštilj alat i dovoljno mali da pored kamina, dimnjak i drveta peć.29inch - C - Otprilike.Ukrasni : kamina ispod je i ukrasni i korisno.67inch - D - Otprilike.Ne Treba Okupio & Lako za Radnju : Nema potrebe skupština potrebno.Lako wo koristiti & Savršen Dar : Bellowsa nacrtaš u zrak kroz rupu na dnu i natjerati ga kroz crijevo.87inch - B - Otprilike.Boje imaju različite kao razlika prikaži,pariz razumem. - Polako, wo koristiti & Savršen Dar : Bellowsa nacrtaš u zrak kroz rupu na dnu i natjerati ga kroz crijevo.Opis : - Compact & Čvrsto : Prelepo drvo boja završi, cink-baci crijeva, izrađen od slojni odbora i crna umjetna kože vidi sa nitne. - Ukrasni : kamina ispod je i ukrasni i korisno.To mogu dodati ukrasni diraj da li drvetu kamin i stvoriti više rusticno postavljanje, za neke lijepe dekoracije kuće na zidu.To mogu dodati ukrasni diraj da li drvetu kamin i stvoriti više rusticno postavljanje, za neke lijepe dekoracije kuće na zidu.Dobro napravljena i privlačna ventilator radi kao očekivao i lako je u radnju za visi na kamin alat da podnesem.I postaraj se da ti ne smeta pre nego što si ponudu.

U svojstva

- Material:
Wood and Handmade Leather
- Size:
- A - Approx. 45x20cm/17.71x7.87inch :
- B - Approx. 39x16cm/15.35x6.29inch :
- C - Approx. 45x19.5cm/17.71x7.67inch :
- D - Approx. 48.5x19cm/19.09x7.48inch :
Package Includes:
1 Piece Wooden Fireplace Bellows :
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. :
And make sure you do not mind before you bid. The colors may have different as the difference display,pls understand. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Proizvodi u kategoriji